Silkeborg er ny by på Stella Polaris-landkortet

Hvis alt går, som vi alle håber, udvides feltet af Stella Polaris-byer i 2021 med Silkeborg.

Silkeborg Kommune og Stella Polaris har nemlig indgået en aftale om, at verdens største chill-out- festival kommer tili byen næste sommer, nærmere bestemt fredag den 30. juli, hvor kommunens familier og borgere inviteres til ni timers afslappende og hyggeligt musikalsk samvær.

I skrivende stund er det ikke afgjort hvor i Silkeborg Kommune arrangementet vil finde sted, men i et så naturskønt og grønt område som Silkeborg bliver det ikke vanskeligt at finde et sted, der lever op til Stella Polaris’ målsætning at lave events i unikke og smukke omgivelser.

Formand for Kultur- Fritids- og Idrætsudvalget Johan Brødsgaard (R) i Silkeborg Kommune, ser frem til samarbejdet og fortæller om valget af Stella Polaris:

”Jeg har hørt så meget godt om festivalen, så da jeg blev tippet om, at de søgte efter en ny by, tog jeg straks kontakt. Det var en rigtig givende dialog, hvor man fra festivalens side viste interesse for den lokale ramme, som vi kan stille til rådighed her i Silkeborg. Det bliver et kæmpe aktiv for vores lokale musik- og kulturliv, at Stella Polaris kommer til byen, og jeg håber på, at mange Silkeborgensere får sat et kryds i kalenderen 30. juli”, slutter Johan Brødsgaard.

Kalle B, Head of Love og medejer af Stella Polaris glæder sig også:

”Vi glæder så meget til at komme til Silkeborg, som vi i lang tid har haft på listen over interessante byer. Vi ser frem til at være med til at øge musikudbuddet for kommunens borgere og er allerede i fuld gang med at sammensætte et unikt og superlækkert musikprogram, så vi kommer perfekt fra start til sommer, hvor det forhåbentlig igen er muligt at samles i større antal.”

Stella Polaris 2021 finder sted i følgende byer:

30/7 Silkeborg
31/7 Aarhus
1/8 Sønderborg
7/8 Frederiksberg

(Foto: Camilla Lundbye)